GGILPRO wordt geladen

Het ideale afdekzeil voor de winter

Een exclusiviteit van GGILPRO voor België

Het ondoorzichtig winter afdekzeil

Het ideale winter afdekzeil voor uw Waterair zwembad

Het afdekzeil is een onmisbaar accessoire indien uw wenst te voorkomen dat uw zwembadwater groen of troebel wordt. Vooral in de winter. Het ondoorzichtig winter afdekzeil beschermt uw zwembad optimaal, zonder beperkingen en in alle lichtheid. Een exclusiviteit van GGILPRO.
De winter is in aantocht en u heeft van de laatste mooie dagen in uw zwembad genoten. Dit is het ideale moment om uw zwembad af te dekken tot de volgende lente. Er bestaan verschillende modellen van afdekzeilen en ze zijn allemaal even efficiënt.

Uw keuze gaat bepaald worden door :

  • de inplanting van uw zwembad : staan er veel bomen rondom?
  • de blootstelling van uw zwembad : is uw terrein hoog gelegen of niet? Is het meer blootgesteld aan de wind en slechte weersomstandigheden?
  • hoe u uw zwembad gebruikt : zwemt u gedurende 5 of 6 maanden, of eerder 8 tot 9 maanden?


Het beveiligend ondoorzichtig winter afdekzeil : een beveiligend afdekzeil voor de winter dat vederlicht is

Het ondoorzichtig winter afdekzeil, is zoals zijn naam al doet vermoeden, volledig ondoorzichtig. Dat is het grote verschil met de andere afdekzeilen : het licht kan er niet door dringen, het zeil voorkomt dus het proces van fotosynthese en beschermt uw zwembad tegen de groei van algen. Zijn textuur en zijn aanhechtingssysteem voorkomen dat vuiligheden, bladeren, dennenaalden, enz. uw water vervuilen. In het midden is het zeil voorzien van kleine gaatjes om het regenwater te evacueren.
Dit afdekzeil is gemaakt van een polyester stof die aan beide zijden voorzien is van een PVC coating en extra sterk en licht is. Het bestaat in blauw, taupe, beige, amandelgroen en grijs; de beige binnenkant voorkomt dat het zeil vlekken maakt op uw boordstenen. Het kan heel eenvoudig vastgemaakt worden op terrassen in hout, beton en vloertegels.
U kunt optioneel een extra flap toevoegen om de externe trap van uw zwembad te overdekken.

U hebt zelf enige bouwervaring, maar u bent niet vertrouwd met alle technieken?

U hoeft het ons enkel te vragen. Bij GGILPRO, kunt u uw zwembadproject en de aanleg van uw terras à la carte beheren : wij leveren de techniekers, en u levert de mankracht. Wij bouwen samen uw zwembad in Sint-Lambrechts-Woluwe, Kwaadmechelen, Duffel of Arendonk.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP