Het composiet hout van Govadeck voor uw zwembadterras

Een 100% Belgische oplossing voor ons klimaat

Terras in Govadeck hout

Met onze weersomstandigheden is een 100% Belgisch terras van composiet hout een slimme en esthetische oplossing

Voor uw zwembadterras had u gedacht aan hout maar u weet nu al dat u geen tijd en zin zal hebben om uw zaterdag namiddag te spenderen aan het vernissen van uw terras of in het bijzijn van uw Kärcher. GGILPRO, stelt u, onder het motto van u altijd het beste te willen bieden, een uitgebreid gamma aan Govadeck composiet hout voor uw zwembadterras voor.

U houdt ervan om op blote voeten rond uw zembad te wandelen en uw kinderen vinden het leuk om achter elkaar aan te lopen en in het water te springen. U wil de textuur van hout voelen zonder het risico te lopen om uit te glijden en u te kwetsen.

Daarom heeft GGILPRO gekozen om te werken met Govadeck want zij combineren de schoonheid en de warmte van hout en het eenvoudig onderhoud van gerecycleerd plastiek.

De Govadeck planken

Alle elegantie van hout zonder de nadelen

De zwembadterrassen in composiet hout van Govadeck hebben alle voordelen maar niet de nadelen van natuurlijk hout :

  • Ze zijn heel esthetisch en beschikbaar in verschillende kleuren gaande van beige tot zwart en van verschillende tinten grijs tot bruin
  • Ze zijn vervaardigd uit anti-slip materiaal
  • Ze weerstaan aan gure weersomstandigheden
  • Ze zijn gemakkelijk te installeren
  • Ze hebben geen onderhoud nodig
  • Ze rotten niet en er groeit geen mos op

Wat betreft hun afwerking : of u nu kiest voor de gladde versie of de versie met groeven, de bevestigingsmiddelen zijn onzichtbaar en dit geeft aan uw terras een zachte en harmonieuze look die perfect aansluit bij de zone rondom uw zwembad.
GGILPRO geeft u advies in functie van de vorm en inplanting van uw zwembad en ontfermt zich over alles tot de plaatsing van uw Govadeck terras.

Documenten om te downloaden


Kleurengamma.PDF

Klik op het icoon om de documentatie te downloaden

Technische fiche.PDF

Klik op het icoon om de documentatie te downloaden

Hoe uw Waterair zwembad onderhouden?

Groen water, troebel water en de groei van algen zijn de potentiële risico's voor de zwembadeigenaar. Daarom is GGILPRO uw zwembadpartner op de lange termijn. Wij staan klaar om u te adviseren, de verschillende processen uit te leggen, en uit te leggen hoe het materiaal en de producten te gebruiken. Zo wordt uw zwembad geen last maar blijft het een plezier.

Bekijk onze methodes van waterbehandeling


Vraag een afspraak voor uw zwembadterras

U vraagt zich af welk materiaal het best geschikt is voor uw terras. U twijfelt tussen natuursteen, vloertegels, hout, zwevend hout, composiet hout of klinkers. U droomt van een romantisch en praktisch terras in de Kempen, Henegouwen, Haspengouw, de Condroz, de Hoge Venen of aan zee. GGILPRO stelt zijn ervaring overal in België te uwer beschikking.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP