GGILPRO wordt geladen

Maak u het leven gemakkelijk

Kies voor een efficiënte robot om uw zwembad schoon te houden

Kristalhelder water zonder enige moeite!

GGILPRO stelt u een unieke robot voor die automatisch uw zwembad schoonmaakt

U bent nog op het werk, op weg naar huis.
U heeft echt zin in een frisse duik in uw zwembad wanneer u thuis komt. En u weet op voorhand dat uw water perfect proper en helder zal zijn want er is een autonome robot aan het werk die speciaal uitgezocht werd voor u door GGILPRO.Wij weten het maar al te goed, een kleine vergetelheid kan ervoor zorgen dat uw water troebel wordt en de bodem en wanden glibberig zijn… Kortom, echt onaangenaam.

Wanneer u besloot om een zwembad te bouwen, was dit om u lekker te kunnen onstpannen met een cocktail in de hand, en niet om al uw tijd te besteden aan het schoonmaken.
In dat geval zijn de automatische robots die door ons uitgekozen werden uw beste vriend : een permanent schitterend, proper en helder water, zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken en geen vinger hoeft uit te steken.

GGILPRO koos voor u drie modellen en geeft u advies volgens de grootte van uw zwembad, uw zwemgewoontes, de vorm van uw zwembad, uw waterkwaliteit, enz.Schoonmaak robot RW300

De Waterair RW300 robot, ontdek al zijn opties.

Schoonmaak robot RW200

De Waterair RW200 robot, geniet van een optimale schoonmaak.

Schoonmaak robot RW100

Met de Waterair RW100 robot gaat u voor een schoonmaak zonder moeite.De robots RW100, RW200S en RW300 : voor het gemakkelijk en automatisch schoonmaken van uw zwembad

Het is eenvoudig, ze werden ontworpen om het kleinste hoekje van uw zwembad te kunnen schoonmaken. Ze voelen zich in alle vormen van zwembaden thuis, op alle soorten van wanden, op uw eilandjes, en ze maken de waterlijn schoon… Uw robot RW100, RW200S ou RW300 is robuust en heel performant, voor uw grootste comfort :

  • Hij is volledig beveiligd en aangedreven door een motor met een lage spanning
  • Hij is intelligent : u programmeert waar en wanneer hij moet schoonmaken
  • Hij is ultra performant dankzij zijn vooruitstrevend filtratiesysteem, zijn speciaal anti-algen en bacteriën borstel systeem
  • Hij is eenvoudig te installeren, te bedienen en te onderhouden
  • Hij is volledig autonoom.

De modellen uitgekozen door GGILPRO zijn perfect voor zwembaden van 8 tot 12 meter en aangepast aan alle types van bodemprofielen. Er bestaan enkele varianten, de RW100 heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, RW200 zorgt voor een complete schoonmaak en een geconnecteerde versie die men vanop afstand kan bedienen, de RW300.Hoe uw zwembad schoon maken ?

Na enkele weken zal het onvermijdelijk zijn dat er zich vuil vormt op de bodem en de wanden van uw zwembad. U bent dan verplicht dit schoon te maken, of u het nu manueel doet of met een robot. Vraag een prijsofferte voor en volledig autonome robot type RW100, RW200S of RW300 of ons advies voor een stofzuiger voor uw zwembad.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP