Bepaal de sfeer van uw zwembad

Een warme kleur, koude kleur, aangenaam om aan te raken,... pvc of flexibel vinyl... laat u verleiden door ons uitgebreid gamma aan linersDe liner op maat van uw zwembad 

De bekleding die het verschil maakt

De liner van uw zwembad kiezen, het is zoals een kleed of een pak kiezen voor een speciale gelegenheid : textuur, kleur en kwaliteit spelen een belangrijke rol want ze bepalen het karakter van uw zwembad. De Waterair zwembaden worden exclusief ingevoerd in België door GGILPRO. Er zijn 5 opties wat betreft de kleur : toscane, azur en lichtgrijs voor de effen kleuren; gemarmerd leisteengrijs en zilvergrijs voor de andere.

In PVC of soepel vinyl, de liner kleedt u zwembad aan en maakt het waterdicht door zich perfect aan te passen aan de vorm en afmetingen van uw zwembad. De liners worden aangeboden in verschillende kleuren en zorgen voor een mooie afwerking.

De liner zorgt voor esthetiek en waterdichtheid

Naast de waterdichtheid, heeft de liner ook de functie om de bodem en de boorden van uw zwembad glad en aangenaam om aan te raken te maken. Hij bepaalt de sfeer van uw zwembad volgens de kleur die u kiest. Het grijs geeft uw water een blauwe kleur en verhoogt het design en elegantie gehalte, de blauwe versie maakt het water kristalhelder...
Alle Waterair liners worden geplaatst door GGILPRO en genieten een garantie van 12 jaar.
Wij staan u bij met advies in functie van de stijl, de vorm en de locatie van uw zwembad, maar ook in functie van het gebruik, voor ontspanning of sport, van uw zwembad.En waar gaat u uw zwembad plaatsen?

Op dit vlak is GGILPRO een specialist sinds 30 jaar : wij bestuderen uw tuin, analyseren uw terrein (hellend terrein, leemgrond, bouwgrond, enz.) en geven u een gratis inplantingsstudie voor uw ovaal, rechthoekig of vrije vorm zwembad. In 30 jaar tijd heeft GGILPRO geen twee keer hetzelfde zwembad gebouwd.
U wenst een uniek zwembad ? GGILPRO heeft voor u dé oplossing dankzij de invoer van Waterair zwembaden sinds 1990.

Contacteer ons


Vraag een offerte voor uw hammam

Het voordeel van een hammam, is dat u hem kunt bouwen en plaatsen in uw huis waar ook in België : van Roeselare tot Genk of van Antwerpen tot Aarschot, wij zijn tevreden als u tevreden bent.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP