GGILPRO wordt geladen

Watertop het afdekzeil voor zomer en winter

Bescherm uw zwembad het ganse jaar door dankzij het Watertop afdekzeil

Een super afdekzeil

voor uw Waterair zwembad in de zomer en de winter.

In België, is het best om uw zwembad zowel tijdens de zomer als de winter te beschermen. Het Watertop afdekzeil beschermt uw zwembad het ganse jaar door. GGILPRO stelt u het Watertop afdekzeil voor.
Het voordeel van het Watertop afdekzeil dat aangeboden wordt door GGILPRO is dat u hetzelfde zeil kunt gebruiken tijdens de zomer en winter. Tijdens de winter beschermt het tegen vuil en tijdens de zomer voorkomt het de verdamping van uw water, beschermt het uw zwembad en voorkomt het dat de wind het water afkoelt en vuiligheden in uw zwembad doet waaien.


Watertop : het multiseizoens afdekzeil van Waterair

Dit beveiligend afdekzeil met stangen is beschikbaar voor alle zwembadmaten daar het op maat gemaakt wordt. Het is ideaal voor zwembaden met een vrije vorm. Het is zeer sterk en gemaakt van dubbelzijdig gecoat polyester dat tevens UV bestendig is, het bestaat in de kleuren grijs, taupe, beige, amandelgroen en blauw. Deze kleuren passen perfect bij uw omgeving. De beige binnenkant zorgt ervoor dat het zeil geen vlekken achterlaat op uw boordstenen. De afgezoomde boorden zorgen ervoor dat het zeil sterker is en zijn vernislaag maken het onderhoud gemakkelijker.

Het Watertop afdekzel kan eenvoudig afgerold worden en is compatibel met uw terras in hout en beton.GGILPRO plaatst uw zwembad in gans Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Wij volgen uw project van A tot Z : vanaf het moment dat u voor het eerst aan uw project dacht tot uw eerste zwembeurt. Vraag een inplantingsstudie, een catalogus van onze verschillende zwembadmodellen, mogelijkheden voor terrasaanleg, zwembad- of terrasoverdekkingen, enz. of contacteer ons voor gelijk welke andere vraag over het onderhoud van uw zwembad.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP