GGILPRO wordt geladen

Het noppenfolie zeil aangepast aan de vorm van uw zwembad

Beveilig het water van uw zwembad en zijn omgeving

Een afdekzeil dat zijn naam waardig is

Het zeil verwarmt gratis uw zwembad

Eens de avond valt of bij minder goed weer, kan het water van uw zwembad snel afkoelen. Op zoek naar een oplossing om minder warmte te verliezen en uw zwembad te beschermen tegen het slechte weer en de vervuiling? GGILPRO levert u met plezier een noppenfolie zeil dat aangepast is aan de vorm van uw zwembad.

Warmer water

U zou graag wat langer kunnen zwemmen in uw zwembad zonder teveel kosten te hebben qua verwarming: het noppenfolie zeil vangt de warmte op en verwarmt uw zwembad gratis. In de zomer kunt u tot wel 4°C winnen!

Bovendien bespaart u dankzij het noppenfolie zeil tot 400 liter per dag. Dat staat voor een daling van het waterniveu met 1 cm voor een zwembad van 40 m². Het zeil verwarmt dus uw zwembad maar zorgt er ook voor dat het water minder snel verdampt.


Net zoals alle afdekzeilen, voorkomt de noppenfolie ook de fotosynthese. U heeft dus minder onderhoudsproducten nodig. Het milieu en uw portefeuille zullen er dankbaar voor zijn.

Een noppenfolie zeil : besparen op verwarming en de perfecte bescherming van uw zwembad

Het noppenfolie afdekzeil bestaat in de kleuren blauw of zwart en heeft een dikte van 400 micron, het wordt uitgesneden volgens de vorm van uw zwembad : of u nu een vrije vorm, ovale vorm, rechthoekige vorm of boonvorm heeft. Het zeil kan eenvoudig op- en afgerold worden en wordt geleverd met een kleine beschermingshoes voor de opslag. GGILPRO kan u ook een aangepaste oproller leveren voor uw noppenfolie zeil.

Meer informatie nodig?


Wat zijn de voordelen van een afdekzeil voor uw zwembad, vooral in België?

Maak uw keuze uit ons breed gamma aan overdekkingen en afdekkingen voor uw zwembad : Qualifil®, Ondoorzichtig winterafdekzeil, Watertop, Coverseal, Coverwat, Noppenfolie zeil of zwembadluik. Het zijn uw gewoontes, de manier waarop u uw zwembad gebruikt en de locatie van uw zwembad die u gaan helpen bij het maken van de juiste keuze. GGILPRO neemt de tijd om naar u te luisteren, u vragen te stellen en u zo goed mogelijk te adviseren en begeleiden.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP